Στα λευκά η Δ. Μακεδονία- Κλειστά τα σχολεία στους 4 νομούς



xionia_se_dromoΣτα «λευκά» ντύθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία, με τα προβλήματα να εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων. Στην ενότητα της Κοζάνης σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε ολόκληρο το ορεινό οδικό δίκτυο, όπως επίσης στην παλαιά και νέα Εθνική Οδό Κοζάνης-Φλώρινας. Με αποφάσεις των δημάρχων τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και στους τέσσερις δήμους της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης.

Αντίθετα ανοιχτά είναι τα σχολεία στο δήμο Γρεβενών, όπου όμως απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες κυρίως στα ορεινά, όπως και στα ορεινά της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς. Συγκεκριμένα αλυσίδες χρειάζονται στα αυτοκίνητα που κινούνται στις επαρχιακές οδούς Καστοριάς Φλώρινας μέσω Βιτσίου 16ο έως και το 28ο χιλιόμετρο, Καστοριάς Αμυνταίου από το 26ο έως και το 35ο χιλιόμετρο και Καστοριάς Ιωαννίνων μέσω Νεστορίου από το 35ο έως και το 50ο χιλιόμετρο. Στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας, όπου τα σχολεία και των τριών δήμων είναι κλειστά, απατούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στο σύνολο σχεδόν του οδικού δικτύου.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.