Ο δήμαρχος Κοζάνης στη συνδιάσκεψη του Υπ.Παιδείας για τα αρχεία και τις βιβλιοθήκες0_907659674o64Στην πρωτεύουσα βρίσκεται ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, όπου, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, συμμετέχει στην Συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας στις 27 και 28 Ιανουαρίου, για τη διαμόρφωση Εθνικής Πολιτικής  για τα Αρχεία και τις Βιβλιοθήκες. Η Συνδιάσκεψη τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια, ο οποίος  τίμησε με την παρουσία του την έναρξη των εργασιών της.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα το διήμερο, ο κ. Μαλούτας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις προωθώντας ζητήματα του Δήμου, όπως το Γενικό Πολεοδομικό και η δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου.  

Ο Δήμαρχος Κοζάνης έχει ήδη συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. κ. Ιωάννη Τσιπουρίδη, ενώ θα ακολουθήσουν επαφές με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκο Σηφουνάκη, καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.