Σωτήρης Καλυβάτσης κατά Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»kalivatsisΆστραψε και βρόντηξε ο Σωτύρης Καλυβάτσης κατά του Αντώνη Κανάκη και των υπόλοιπων συντελεστών του «Ράδιο Αρβύλα», τους οποίους αποκαλεί «πανελίστες».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης φαίνεται ότι δεν θέλει να δει τον Κανάκη ούτε ζωγραφιστό και για πρώτη φορά όχι μόνο δε μασάει τα λόγια του, αλλά…
περνάει και στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας το «Ράδιο Αρβύλα», ως «μία τηλεοπτική παρέα που κάθεται πίσω από ένα γραφείο και λένε τα δικά τους».

Αφού ξεκαθαρίζει ότι με τον Α. Κανάκη ήταν πρώτα συνέταιροι και μετά φίλοι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.

Δεν με καλύπτει ιδιαίτερα κάτι τέτοιο γιατί θέλω σε αυτά που κάνω να υπάρχει και ένα καλλιτεχνικό ενδιαφέρον», είπε στο STAR, όλο νόημα, ο Σ. Καλυβάτζης, απαντώντας στο αν θα ξαναδούλευε μαζί με τον Α. Κανάκη.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού πρόσθεσε: «Προτιμώ να την δημιουργώ την εικόνα παρά να παίρνω έτοιμη την εικόνα των άλλων και να την κριτικάρω».

Τέλος αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το «Ράδιο Αρβύλα» δεν παράγει έργο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχουν καμία σχέση οι «Αμάν» με το «Ράδιο Αρβύλα».

«Οι αμάν ήταν μία ιστορία 9 – 10 ετών. Ας γίνει και το Ράδιο Αρβύλα δέκα ετών και βλέπουμε», είπε.

enimerwsi.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.