Ο Δεσπότης Σερβίων και Κοζάνης και ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων μηνύουν το blog ai-vres



ai-vres_logoΟ Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων κ. Δημοσθένης Κοκολιός έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του blog ai-vreS !!!
Ήδη καλούνται για μάρτυρες και ταλαιπωρούνται ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μας οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BLOG.

Στο Α.Τ. Σερβίων έχουν κληθεί μάρτυρες (γνωρίζουμε ποιοι) προκειμένου να καταθέσουν τη σχέση τους και ό,τι γνωρίζουν για το blog ai-vreS στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται.

Προφανώς κάπου χτυπήσαμε φλέβα! Προφανώς λέμε αλήθειες!
Για ποιο λόγο ενοχλήσαμε; Γιατί θέλει κάποιος να φιμώσει το blog ai-vreS;

Για τον πρώην Δήμαρχο δεν μας εκπλήσσει. Μας έχει απειλήσει μέσω τρίτων πολλές φορές. Δεν αντέχει στην κριτική και το έχει αποδείξει, άλλωστε οι φαύλοι άνθρωποι (ανοίγουμε και κανένα λεξικό Δημοσθένη για να δούμε τι σημαίνει) ενοχλούνται όταν τα πεπραγμένα τους κρίνονται και βγαίνουν στην επιφάνεια…

Για τον Δεσπότη μας τι να πούμε; Μάλλον η “ελέω Θεού” εξουσία του δίνει το αλάθητο, όπως τότε με την περίπτωση της αυτόχειρος με τα αποδεδειγμένα ψυχολογικά προβλήματα που σχολίασε όλος ο Νομός και δημοσίευσαν οι περισσότερες εφημερίδες…  

πηγή: ai-vres.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.