Θεία δίκη… Αλεπού πυροβόλησε κυνηγό!



354EEDD5AC6E3AFC0ABCF9AF1511518Η μόνη αλεπού που γνωρίζαμε ως τώρα να… οπλοφορεί ήταν ο Ρομπέν των Δασών ως κινούμενο σχέδιο της Walt Disney -και αυτός κρατούσε τόξο και βέλη. Τα… δεδομένα ωστόσο έρχεται να ανατρέψει μια… αλεπού στη Λευκορωσία, η οποία, όντας τραυματισμένη, πυροβόλησε (!) τον κυνηγό που την καταδίωκε κατά την πάλη που σημειώθηκε μεταξύ τους, όταν ο κυνηγός προσπάθησε να την αποτελειώσει, χτυπώντας την με το κοντάκι του τουφεκιού του.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κυνηγός, ο οποίος είχε πλησιάσει την αλεπού, αφού την είχε πυροβολήσει από απόσταση και την είχε τραυματίσει, νοσηλεύεται τώρα με τραύμα στο πόδι, ενώ η αλεπού κατάφερε να ξεφύγει, μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται τους εισαγγελείς της περιοχής Γκρόντνο.

«Το ζώο αντιστάθηκε άγρια και, κατά την πάλη, τράβηξε κατά λάθος με το πόδι του την σκανδάλη» δήλωσε ένας από τους εισαγγελείς. Το κυνήγι της αλεπούς είναι δημοφιλές στην αγροτική περιοχή της βορειοδυτικής Λευκορωσίας, η οποία συνορεύει με την Πολωνία.

protothema.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.