Ξεκινούν αύριο και στην Κοζάνη οι Εκπτώσεις



ekptoseis_kozaniΑρχίζουν αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, οι χειμερινές εκπτώσεις και λήγουν την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2011.

Πανέτοιμη είναι η τοπική αγορά για τις χειμερινές εκπτώσεις, δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργος Σβώλης. Επάρκεια, ποικιλία εμπορευμάτων καθώς και υψηλότερο ποσοστό εκπτώσεων σε σύγκριση με πέρυσι θα είναι τα χαρακτηριστικά των φετινών εκπτώσεων.

Οι συνάδελφοι σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική κρίση, τονίζει ο κ. Σβώλης, που περνά το καταναλωτικό κοινό, η τοπική μας αγορά, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία δε μιλούν για κέρδος αλλά εύχονται να υπάρχει δουλειά για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Πιστεύει ότι αυτές τις ευκαιρίες θα τις εκμεταλλευθεί το καταναλωτικό κοινό προκειμένου να ωφεληθεί.

Τέλος όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με την λειτουργία των καταστημάτων επιπλέον Κυριακές, η θέση του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Κ.Δ, Μακεδονίας είναι αρνητική. Υποστηρίζει το άνοιγμα των καταστημάτων μόνο μία Κυριακή το χρόνο σύμφωνα με τον αντίστοιχο νόμο.

tharos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.