36χρονη μητέρα κατηγορείται για ασέλγεια σε 13χρονο!



447B2157F0CB0AF16EC8099E98637B67Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε μια 36χρονη γυναίκα, η οποία πέταξε από τη μία πόλη της Αμερικής σε άλλη, με μόνο σκοπό να κάνει σεξ με έναν 13χρονο, τον οποίο γνώρισε, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια στο Ίντερνετ.

Η Rachel Ann Hicks κρατείται από τις αστυνομικές αρχές με τις κατηγορίες για παρενόχληση και βιασμό ανηλίκου. Σύμφωνα με την έρευνα, η 36χρονη γυναίκα γνώρισε τον νεαρό σε ένα Live chat του X-Box.

Η αρχικά διαδικτυακή συνομιλία, πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε τηλεφωνήματα, μηνύματα, e-mail και ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Hicks, που μένει στο Lake Forest της California, είπε στον ανήλικο πως είναι 23 χρονών και όχι 36, όπως είναι κανονικά. Όπως υποστηρίζει η αστυνομία, η μητέρα δυο παιδιών, πέταξε μέχρι το Maryland, όπου συνάντησε τον νεαρό μαθητή και έκαναν σεξ την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Λίγο καιρό αργότερα, οι γονείς του αγοριού, ανακάλυψαν τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε η Hicks στο κινητό του μαθητή και εκείνος τελικά ομολόγησε όλη την αλήθεια.

Αν και η Hicks χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, η αστυνομία κατάφερε εύκολα να την εντοπίσει. Τώρα εξετάζουν και την πιθανότητα δεύτερου θύματος, ενός αγοριού, επίσης κάτω των 18, από την California.

PROTO THEMA


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.