Η υπουργός, το μοντέλο κι ένα ζευγάρι παπούτσια



0_shoes-425x286Δημοσιεύματα του παρελθόντος την είχαν εμφανίσει να έχει ακριβά γούστα την ώρα που ο ελληνικός λαός έμπαινε στον εφιαλτικό κόσμο της οικονομικής κρίσης μη γνωρίζοντας που θα τον βγάλει…..

Ένα ζευγάρι πανάκριβα παπούτσια διάσημου οίκου μόδας, από κεντρικό κατάστημα της Αθήνας έγιναν η πέτρα του σκανδάλου πριν από καιρό και η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, το φυσούσε και δεν κρύωνε το γεγονός ότι της φόρτωσαν μια σπατάλη, την οποία στην ουσία, όπως έλεγε η ίδια δεν είχε κάνει.

Όμως και η απόδειξη των παπουτσιών ήταν στο όνομά της και το ποσό ήταν εξωφρενικό για τα μέτρα και τα σταθμά μιας Ελληνίδας υπουργού που όσα λεφτά κι αν είχε η ίδια από το σπίτι της θα έπρεπε σίγουρα να κρατά ισορροπίες τη συγκεκριμένη εποχή.

Άναψε φωτιές αυτή η αγορά, μιας και η υπουργός θεωρείται έτσι κι αλλιώς από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της πολιτικής.

Έψαχναν από το υπουργείο να βρουν από που ξεπήδησε αυτή η φήμη και πως είναι δυνατόν να υπάρχει αγορά στο όνομα της υπουργού, την οποία δεν έκανε ποτέ σύμφωνα πάντα με την ίδια.

Τελικά την απάντηση έδωσε ένα πανέμορφο μοντέλο με το όνομα Κατερίνα Διαμαντοπούλου, που πριν από λίγες μέρες σε ένα τραπέζι μεταξύ φίλων και γνωστών διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία της που την έκανε όπως είπε η ίδια να γελάσει πολύ όταν την έμαθε……

Το εκθαμβωτικό μοντέλο είχε αγοράσει τα πανάκριβα παπούτσια διάσημου οίκου και όχι η ‘Αννα Διαμαντοπούλου, η υπουργός Παιδείας …..Όπως εξομολογήθηκε το μοντέλο γελώντας από τη μία και μαγεμένη από την άλλη που έγινε η αιτία να συζητηθεί τόσο πολύ ένα ζευγάρι παπούτσια και το όνομά της ….Πάντως η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν επανήλθε να διορθώσει το ρεπορτάζ που έπεσε θύμα του ονόματος ενός μοντέλου και της υπουργού.

newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.