Φωταγωγήθηκε το πρώτο τμήμα της οδού Διοικητηρίου101231_doihkitirioΜε την φωταγώγηση του πρώτου τμήματος της οδού Διοικητηρίου άρχισε να φαίνεται το έργο της ανάπλασης ενός από τους μεγαλύτερους δρόμους της Πτολεμαϊδας και της Δυτικής Μακεδονίας που ξεκινά από την οδό Γράμμου και καταλήγει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.
Οι κάτοικοι της περιοχής είδαν με ικανοποίηση την φωταγώγηση μέρους αυτής της προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Εκεί ήταν και ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του που στο τέλος της θητείας του, είδε ένα μέρος του έργου να ολοκληρώνεται, τονίζοντας ότι στο σύνολό του θα συμβάλλει στην αναβάθμιση όλης της πόλης. «Είναι ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο στους κατοίκους της Πτολεμαϊδας» που θα αναβαθμίσει περαιτέρω την ποιότητα ζωής στην πόλη.
Ο κ. Τσιούμαρης διευκρίνησε ότι οι εργασίες του έργου τόσο στην οδό Διοικητηρίου, όσο και στην οδό Ανανία Νικολαϊδη θα συνεχιστούν εφόσον τελειώσει και το άλλο μεγάλο δώρο της δημοτικής μας αρχής με την παροχή Τηλεθέρμανσης κι έτσι με την ολοκλήρωση θα παραδοθεί ο δρόμος της πόλης που φωταγωγημένος από την οδό Γράμμου έως και τον σιδηροδρομικό σταθμό θα αποτελεί ένα κόσμημα στη συνέχεια των οδών Γράμμου, Φούφα, Νοσοκομείου, Πτολεμαίων που αναπλάστηκαν.

newsinnews.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.