Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατηγορεί την ΤV



9ED8A774A8529DD1E07E8AB6F9D4B67DΦέτος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι για να υποδυθεί το μεγαλύτερο μουσικό όλων των εποχών, τον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Nitro όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με το πιάνο απάντησε:

«Κανείς από όσους έχουν ερμηνεύσει Μότσαρτ σε όλη την υφήλιο δεν έμαθε να παίζει πιάνο όπως αυτός. Άρα θα ήταν τραγικό λάθος και εντελώς άτοπο να έμπαινα στη διαδικασία να έπαιζα πιάνο».

Με δεδομένο ότι ένας ηθοποιός, πέρα από το να υποδύεται, πρέπει να τραγουδά και να χορεύει, εσύ ποιο από τα δυο, στο τραγούδι ή στο χορό, θεωρείς πως έχεις μεγαλύτερο ταλέντο;

«Δυστυχώς από όσο έχω δει και απ’ όσο ξέρω, σε κανένα από τα δύο δεν έχω ιδιαίτερο ταλέντο. Για να μην σου πω ότι είμαι και κακός».

Έχεις παίξει βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Πως κρίνεις την σημερινή κατάσταση;

«Αντίστοιχη της ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που περνάμε. Η τηλεόραση θα έπρεπε να είναι ένα παράθυρο στο κόσμο και δυστυχώς έχει γίνει μια κιτς πόρτα που οδηγεί στο υπόγειο. Πόσο να αντέξεις στο υπόγειο χωρίς φως;»

newsbeast.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.