Μ. Χατζηγιάννης: Αποκαλύψεις και εξομολογήσεις…



mixalis_xatzigiannisΣε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «The Mall Athens» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τα… ψέματα, την πιο δύσκολη οικογενειακή του στιγμή, την καριέρα του και τη νέα του δισκογραφική δουλειά και ελάχιστα για τα προσωπικά του.

Ο Κύπριος τραγουδιστής με αφορμή τη νέα του δουλειά που τιτλοφορείται «Το καλύτερο ψέμα» αποκάλυψε  ότι το τραγούδι αυτό είναι το καλύτερο ψέμα που έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Οσο για τα αληθινά ψέματα ο Μιχάλης με αφοπλιστική ειλικρίνεια πιστεύει πως το ψέμα τελικά κατευθύνει τις ζωές μας. «Πολλές φορές σώζει τις μοίρες και τις τύχες μας. Άλλωστε, ποιος δεν λέει ψέματα στην ζωή του; Ας είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς ψεύτες», είπε χαρακτηριστικά

Ο τραγουδιστής μίλησε και την πιο δύσκολη οικογενειακή στιγμή μέχρι σήμερα, όπου μαζί με την μητέρα και την αδερφή του είχαν πάει στην Κατεχόμενη Κύπρο στην Κερύνεια για να βρουν το σπίτι τους.

«Στην αρχή θυμάμαι δεν βρίσκαμε τον δρόμο, είχαν αλλάξει πάρα πολλά και οι πιο πολλές οδοί είχαν πλέον διαφορετική ονομασία. Με τα πολλά και έχοντας βάλει σημάδι ένα παλιό στρατιωτικό νοσοκομείο που θυμόταν η μητέρα μου, καταλήξαμε σε ένα σπίτι το οποίο ήταν τελικά το δικό της. Οι άνθρωποι που μας υποδέχθηκαν ήταν πολύ ευγενικοί και μας άνοιξαν με χαμόγελο. Το σπίτι είχε παραμείνει άθικτο στο χρόνο. Παγωμένο. Παλιές φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής που είχε  φτιάξει η μητέρα μου, ήταν ακόμη εκεί κρεμασμένοι στον τοίχο, σαν να μην είχαν περάσει 32 χρόνια. Μπροστά προχωρούσε η μητέρα μου, πίσω εγώ και η αδελφή μου. Όταν μπήκαμε στο σαλόνι, η στιγμή ήταν συγκλονιστική. Οι φωτογραφίες του γάμου της ήταν όλες ακόμη εκεί. Μόλις τις αντίκρισε η μητέρα μου πάγωσε».   

Τέλος ο Μιχάλης ευχαριστεί το Θεό, γιατί όπως υποστηρίζει του έδωσε μια ζωή πολύ ιδανική για να είναι αληθινή ενώ για την καριέρα του εύχεται να έχει την ίδια όρεξη να δημιουργεί όπως τώρα αφού δεν σκοπεύει να… συνταξιοδοτηθεί στα 31 του.

protothema.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.