Οι μυστικές συναντήσεις Μαρινέλλας-Καζαντζίδη



kaz-mari-425x286Εννέα χρόνια μετά το θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη, το newsbomb.gr φέρνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες δραματικές μυστικές συναντήσεις της Μαρινέλλας με τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή.

Οι μυστικές συναντήσεις έλαβαν χώρα τον Μάιο του 2001, όταν ο Στέλιος Καζαντζίδης νοσηλευόταν βαριά άρρωστος (με 9 όγκους στο κεφάλι…) στο ογκολογικό νοσοκομείο του Offenbach, κάνοντας σκληρή χημειοθεραπεία με ακτινοβολίες στο κρανίο του.

Τότε η Μαρινέλλα πήγε κρυφά στη Γερμανία, μεταμφιεσμένη για να μην τη γνωρίσουν οι Έλληνες που επίσης πήγαιναν εκεί για να βρεθούν στο πλάι του σπουδαίου Καζαντζίδη και να μην την καταγράψουν οι τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν διαρκώς έξω από το νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε στον Κώστα Χαρδαβέλλα ο πιο έμπιστος φίλος του Καζαντζίδη, Κώστας Καταμπάς, ο οποίος βρισκόταν όλες τις ημέρες της νοσηλείας του τραγουδιστή στο πλευρό του, η Μαρινέλλα έμπαινε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου καθημερινά, ανέβαινε στο δωμάτιο του Στέλιου και παρέμενε κοντά του για πολλές ώρες.

“Σε όλο αυτό το διάστημα”, λέει ο κ. Καταμπάς, “η Μαρινέλλα μέχρι και τον Καραγκιόζη του έκανε για να γελάει ο Στέλιος και συχνά του τραγούδαγε α καπέλα τις κοινές μεγάλες επιτυχίες τους”.

Όταν, λίγο αργότερα, ο Στέλιος Καζαντζίδης άφηνε την τελευταία του πνοή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, η Μαρινέλλα βρέθηκε στο δωμάτιό του μισή ώρα μετά το θάνατό του και του έπιανε τρυφερά το χέρι μέχρι να τον μεταφέρουν στο νεκροτομείο…

newsbomb.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.