Εκπαιδευτικά προγράμματα στην Βιβλιοθήκη Κοζάνης0vivliothikiΣτην εποχή της κρίσης και των δυσκολιών που διανύουμε, οι βιβλιοθήκες, ως δημόσια ιδρύματα, καλούνται να αναλάβουν ένα ρόλο ζωτικής σημασίας στην δια βίου μάθηση και την πληροφοριακή παιδεία.  Σ’ αυτή τη συνειδητή μάθηση, που ξεκινά από την πρόθεση των ανθρώπων να αλλάξουν οι ίδιοι τη ζωή τους, μπορεί να βοηθήσει η βιβλιοθήκη,  παρέχοντας οργανωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με φορείς και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, στους οποίους και απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης αποτελεί βασικό συνεργάτη και συμμέτοχο σ’ αυτή τη νέα εποχή της οικονομικής μεταμόρφωσης. Πρωτοπορώντας λοιπόν, θα χρησιμοποιήσει τους χώρους της για παράδοση μαθημάτων νέων τεχνολογιών, δημιουργικής γραφής, αφήγησης, κατασκευής κοσμήματος, ζωγραφικής, φωτογραφίας, μουσικής κ.ά., από ανθρώπους που γνωρίζουν και θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους.
Οι δραστηριότητες και τα μαθήματα θα δρομολογούνται αναλόγως των αιτήσεων. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στη βιβλιοθήκη, καθώς και στο τηλέφωνο 2461022245


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.