Σκηνές ροκ στη Σούπερ Λιγκ – Μιλούσαν για τη βία και… σκοτώθηκαν!



0SOUPERLIGKA_533_355Την ώρα που επισήμως η Σούπερ Λίγκα έβγαζε κλίμα ενότητας κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ, τα μέλη της έγιναν… μαλλιά κουβάρια στη συζήτηση που είχαν για τη βία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης φουριόζος άρχισε να μιλάει για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ο ιδιοκτήτης των ερυθρόλευκων μίλησε για τραμπουκισμούς και μπράβους που προπηλάκισαν μέλη της αποστολής. Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Γιώργος Κωνσταντινίδης αρχικά δεν αντέδρασε απλά καθόταν και άκουγε μέχρι που κάποια στιγμή γέλασε και ειρωνικά είπε στον Μαρινάκη “που τα είδες αυτά;”

Μαρινάκης: “Που τα είδα αυτά; Οι μπράβοι σφαλιάρωσαν ένα μέλος της αποστολής.”
Κωνσταντινίδης: “Από το μυαλό σου τα έβγαλες αυτά; Τι σημαίνει σφαλιάρωσαν;”
Μαρινάκης: “Κάτσε να έρθω να σου δείξω τι σημαίνει σφαλιαρώνω.”
Κωνσταντινίδης: “Έλα έλα”

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας σηκώθηκε και κινήθηκε προς το μέρος του Κωνσταντινίδη αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψε τα χειρότερα.

Μαρινάκης – Πατέρας

Η κουβέντα και τα “επεισόδια” δεν σταμάτησαν εκεί. Οι φίλοι από τα παλιά, Μαρινάκης και Πατέρας είχαν έντονο διάλογο με αφορμή τα επεισόδια στην Τρίπολη και την ποινή μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό.

Μαρινάκης: “Εμείς μιλάμε τώρα για τη βία όμως βλέπεις τι γίνεται με την ποινή του Παναθηναϊκού.”
Πατέρας: “Τι φωνάζεις και εσύ αφού αθωώθηκες. Βαγγέλη εδώ μιλάς σαν πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και όχι σαν μέλος της Θύρας 7.”

Μπέος – Πατέρας

Ο καβγάς Μαρινάκη – Πατέρα δεν ολοκληρώθηκε λόγω της παρέμβασης του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού είπε: “Μιλάς και εσύ για επεισόδια; Ένας μπροστινός είσαι, ένας υπάλληλος, στο κάτω κάτω κάτι ψωρομετοχές έχεις”

Πατέρας: “Και έσυ ως τι μιλάς, είσαι κάπου πρόεδρος;”
Μπέος: “Ότι γουστάρω είμαι.”
Πατέρας: “Ένας υπόδικος είσαι.”
Μπέος: “Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι ούτε Μήτσου ούτε Φιλιππίδης.”
Πατέρας: “Εγώ πηγαίνω στο γήπεδο ενώ εσύ κάνεις βόλτες στα δικαστήρια. Άρα δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσα.
Τι δουλειά έχει εδώ μέσα, βγάλτε τον έξω” είπε απευθυνόμενος στους υπόλοιπους.

Ο Μπέος σηκώθηκε και λέγοντας: “Εμένα δεν με βγάζει κανένας έξω” σηκώθηκε και έφυγε.

newsit.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.