Πρόσωπο με πρόσωπο Βίσση-Χατζηνικολάου



B13467A5FA0363A814E73D9AD10C6FEFΗ Άννα Βίσση, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα, τα αγαπημένα της τραγούδια για το πώς η ίδια ορίζει την αγάπη, αλλά και την εκπομπή που ετοιμάζει για τη ζωή της.

«Η μαγεία είναι εκεί ακόμα. Νιώθω ότι δεν είναι παρελθόν, μόνο το μέλλον περιμένω από αυτή τη σχέση. Αισθάνομαι πως όσα περάσαμε είναι για να δημιουργήσουμε όλα τα επόμενα», είπε η Άννα Βίσση για τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα.

Όσον αφορά την αγαπημένη της μελωδία, είπε πως εξαιτίας της ελληνοκυπριακής ψυχής της αγαπά τα αργά κομμάτια.  «Όσο και να πάλλομαι και να χορεύω μαζί με τον κόσμο, όταν μπαίνει η εισαγωγή από το «Δώδεκα» ή το «Δεν Θέλω να Ξέρεις» μπαίνω σε άλλο επίπεδο. Στον καινούριο δίσκο υπάρχει μπαλάντα η οποία λέγεται «Σαν το Ντο και το Σι» και είναι μέσα στα 5 αγαπημένα μου τραγούδια ever. Είναι η μουσική σχέση που έχω με τον Νίκο, αλλά αφορά και ζευγάρια».

Πώς ορίζει η ίδια την αγάπη; «Αγάπη είναι να ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή αυτόν τον άνθρωπο και να καταλάβεις ότι μπορεί να μείνεις για πάντα μαζί του και με το πέρασμα του χρόνου να τον αγαπήσεις πραγματικά. Αγάπη τελικά είναι να αγαπάς την αλήθεια του άλλου».

Τέλος η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό project που ετοιμάζει με θέμα τη ζωή και την καριέρα της.

«Δεν είναι ακριβώς από πίσω μου μία κάμερα όπως το ριάλιτι της οικογένεια Όσμπορν. Είναι διαλεγμένες στιγμές και από πολύ παλιά. Αν είχα συνεχώς μία κάμερα από πάνω μου θα ήταν αυτοκτονία για μένα και δεν θα το ήθελε και ο κόσμος. Ότι έχω γυρίσει μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ αυθόρμητα. Έχει γίνει μία συρραφή από τα ταξίδια μου από το παρελθόν και το τώρα. Όταν θα βγει το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι και για μένα μία έκπληξη. Θα είναι μία αλήθεια για το τι συμβαίνει όταν γίνονται γυρίσματα για ένα βίντεο, ένα δίσκο, θα είναι αποκαλυπτικό αλλά όχι trash, όχι απομυθοποιητικό».

newsbeast.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.