Κρύφτηκε στους τροχούς αεροπλάνου και διαμελίστηκε



1boeing-737-425x288Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο θάνατος του 16χρονου Ντελβόντε Τισντέιλ το διαμελισμένο σώμα του οποίου βρέθηκε σε προάστιο της Βοστώνης, εκατοντάδες χιλιόµετρα µακριά από το σπίτι του στη Βόρεια Καρολίνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο νεαρός, γ ια άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο , κρύφτηκε στο σύστημα αποθήκευσης των τροχών ενός αεροπλάνου και λίγο μετά την απογείωση έπεσε στο έδαφος. Ο θάνατος του δημιουργεί πολλά ερωτήματα αλλά τια αρχές απασχολεί κυρίως το πώς ο 16χρονος κατάφερε να ξεφύγει από το σώµα ασφαλείας του αεροδροµίου.

«Είναι πραγµατικά τραγωδία. Αν όµως ο νεαρός είχε άλλο κίνητρο, ήταν, ας πούµε, τροµοκράτης;», παρατηρεί ο εισαγγελέας του Νόρφολκ στη Μασαχουσέτη Ουίλιαµ Κίτινγκ τονίζοντας τη σοβαρότητα του συµβάντος, µια περίοδο που τα µέτρα ασφαλείας στα αεροδρόµια είναι ιδιαίτερα αυξηµένα και οι επιβάτες περνούν από σωρεία ελέγχων προτού επιβιβαστούν.
‘Όλα άρχισαν στις15 Νοεµβρίου, την ηµέρα εξαφάνισης του 16χρονου. Μία σειρά γεγονότων οδήγησαν τις αρχές στο συµπέρασµα πως ο Ντελβόντε κρύφτηκε στο σύστηµα αποθήκευσης των τροχών του επιβατηγού Boeing 737 . Βάσει της νεκροψίας, τα τραύµατα δεν είναι ούτε από µαχαίρι ούτε από όπλο, αλλά συµβατά µε πτώση από µεγάλο ύψος. Επιπλέον, οι ερευνητές βρήκαν αποτυπώµατα από γράσο στον αριστερό τροχό του αεροπλάνου, καθώς και µια πλαστική κάρτα µαζί µε το πτώµα, η οποία είχε παγώσει και διασκορπιστεί σε κοµµάτια, ένδειξη ότι ο έφηβος εκτέθηκε σε θερµοκρασίες υπό του µηδενός. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

newsbomb.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.