Αφοπλιστική ειλικρίνεια από την Αβα Γαλανοπούλου



7412031DE3049855E581C109C599385EΤο καμπανάκι της μητρότητας δεν της έχει χτυπήσει την πόρτα και δεν διστάζει να το αποκαλύψει. Ο λόγος για την Αβα Γαλανοπούλου η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι δεν θέλει και δεν σκοπεύει να κάνει παιδί.

«Δεν μπορώ τις δεσμεύσεις. Ειδικά μεγαλώνοντας, καθόλου. Δεν ξέρω γιατί μου έχει βγει έτσι», είπε η ηθοποιός. Η κ. Γαλανοπούλου τόνισε πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να κάνει ένα παιδί και η επιθυμία για δημιουργία οικογένειας δεν της έχει γεννηθεί και μάλιστα το ξεκαθαρίζει και το λέει από την αρχή ότι δεν θέλει δεσμεύσεις. Όσο αφορά τα ραντεβού της η Αβα διευκρίνισε πως όταν βγαίνει με κάποιον τον ενημερώνει από την αρχή: «Ραντεβού και ο καθένας σπίτι του. Φτάνει».

Η ηθοποιός εξήγησε πως συχνά της αρέσει να είναι και λίγο μόνη της: «Θέλω να είμαι και μόνη μου. Όχι μόνο μόνη μου. Και μόνη μου» είπε. «”Όπου αγαπάς, μην πολυπάς” λέω εγώ. Πρέπει να σε πεθυμάει ο άλλος. Και όχι μόνο ο έρωτάς σου. Και στις δουλειές ισχύει αυτό, και στους φίλους. Σε βαριέται ο άλλος».

Τέλος, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή στη ζωή της έφτασε στο γάμο: «Έχω κάνει και αρραβώνα και ευτυχώς έφυγα. Δοξάζω το Θεό. Νιώθω ότι θα ήμουν εγκλωβισμένη» δήλωσε.

protothema.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.