Συμβουλές για το μακιγιάζ των γιορτών



0FED5EDCD929B8D13366D1D6A4885AF1Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να νιώσετε όμορφες και λαμπερές. Για να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση δώστε βάση στο μακιγιάζ σας και ανανεωθείτε με μερικά απλά βήματα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ των ματιών ειδικά για τις μέρες των εορτών, είναι οι σκιές που ιριδίζουν. Φούξια, πράσινο, σμαραγδί, μοβ, κίτρινο, πορτοκαλί, οι μεταλλικές αποχρώσεις στα μάτια προσδίδουν ένταση στο βλέμμα και πολύ εντυπωσιακό look.

Δοκίμασε μια μεταλλική σκιά χρησιμοποιώντας την τεχνική που χρησιμοποιείς ήδη. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις πρωτότυπα lοοks που θα σου ταιριάζουν χωρίς να δείχνεις υπερβολική.

Για έξτρα glamour αφού εφαρμόσεις πρώτα την σκιά σε σκόνη τοποθέτησε από πάνω το γκλίτερ. Για πιο διακριτικό look, άπλωσε λίγη ιριδίζουσα σκιά μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Για να δώσετε ένταση στο βλέμμα, χρησιμοποιήστε το μαύρο μολύβι, ενώ αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα δοκίμασε να φορέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες. Σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν περισσότερο σκιές σε δαμασκηνί, μοβ, μπλε ή πράσινο. Αν έχετε σταρένιο δέρμα δοκιμάστε σκιά σε γκρι, μπλε ή ροζ, ενώ για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μπορείς να φορέσεις οποιαδήποτε απόχρωση.

newsbeast.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.