Βόμβες Ριβάλντο! Τάραξε τα νερά στο λιμάνι…



81F0EB2BFBACF4C3117884A1B3A6C7A7Ο Ριβάλντο τάραξε τα νερά στο Λιμάνι για ακόμα μια φορά τονίζοντας πως τη σεζόν 2004-05 ο Ολυμπιακός είχε τάξει πριμ στη Λα Κορούνια για να κερδίσει τη Μονακό στο τελευταίο ματς του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ!
«Αφού είχα παίξει στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, μίλησα σε έναν ποδοσφαιριστή από κει και του είπα ότι η ομάδα μου (Ολυμπιακός) θα τους προσέφερε χρήματα αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν. Τελικά όμως δεν έγινε. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ» σχολίασε ο Ριβάλντο σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «lancenet», με τον τίτλο της να είναι «Ο Ριβάλντο αποκαλύπτει πως υπάρχει… τσάντα διαπραγματεύσεων στην Ευρώπη».

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος-παίκτης της Μίτζι Μόριμ, o οποίος ως χαρακτηρίζεται ως «διαμεσολαβητής»  στο δημοσίευμα στάθηκε και σε ένα παρόμοιο περιστατικό όταν ήταν παίκτης της Ντεπορτίβο «Ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε ότι αν κερδίζαμε εκτός τη Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε χρήματα. Τελικά χάσαμε, αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή… πετούσε και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ» είπε.

Μπορεί στην Ισπανία τέτοιες ενέργειες να μην απαγορεύονται, ωστόσο η UEFA έχει διαμηνύσει πως δεν επιτρέπει κάτι ανάλογο και η ενέργεια του Ριβάλντο λόγω και της διεθνούς φήμης του παίκτη μπορεί να προκαλέσει προβλήματα…

newsbeast.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.