Κοζάνη: Διήμερο ειδικών τιμών στις 3 και 4 Δεκεμβρίου1_salesΜε ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί διήμερο ειδικών τιμών στις 3 και 4 Δεκεμβρίου. Είναι μία κίνηση της τοπικής μας Αγοράς που δίνει την δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία, ψωνίζοντας καλής ποιότητας εμπορευμάτων σε χαμηλές τιμές.
Η Διοίκηση πιστεύει ότι οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες  θα ανταποκριθούν  στην κίνηση αυτή, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι δίπλα στο καταναλωτικό κοινό, ιδίως τώρα που η οικονομική κρίση πλήττει όλη την κοινωνία. Στις 13 Δεκεμβρίου η Διοίκηση θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Συλλόγου στα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση που πλήττει  και την Τοπική μας Αγορά, την παρουσίαση του Εορταστικού προγράμματος, καθώς και τις ενέργειες που θα γίνουν με στόχο την τόνωση της Αγοράς μας κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.