Βιεϊρίνια: «Σαχλαμάρες τα περί Ολυμπιακού, ΠΑΟ»!



F36213DC37FC5182F525BF2308DEF872Πιστός στον ΠΑΟΚ!
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια χαρακτήρισε σαχλαμάρες τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τόνισε ότι δεν ασχολείται ουδόλως με αυτά και έθεσε το εξής, ρητορικό ερώτημα (το οποίο απάντησε, τελικά): «Γιατί να θέλω να πάω σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό;».
Εξάλλου, μίλησε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τον νέο τεχνικό των «πράσινων», Ζεσουάλδο Φερέιρα, σημειώνοντας: «…δεν με πίστεψε ποτέ στην Πόρτο. Δεν έχω… καθόλου σχέσεις μαζί του»!
Αναλυτικά, όσα είπε ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα «Metrosport»:
Ο Βιεϊρίνια δήλωσε αρχικά: «Δεν ασχολούμαι με σενάρια και τέτοιες σαχλαμάρες… Καταρχάς, γιατί να θέλω να πάω σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ αυτές τις ομάδες. Είμαστε ανταγωνιστές και εγώ θέλω μόνο ΠΑΟΚ! Αν κάποια στιγμή φύγω, θα φύγω μόνο για κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο στο εξωτερικό και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ».
Ενώ, για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα πρόσθεσε: «Προφανώς και δεν πίστεψε ποτέ σε μένα, όσο ήταν στην Πόρτο και εγώ ανήκα στην ομάδα. Δε μου έδωσε ποτέ ευκαιρίες στα τέσσερα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Δεν έχω… καθόλου σχέσεις μαζί του…».

sport-fm.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.