Νέες προσλήψεις σε Μποδοσάκειο και ΑΗΣ ΚαρδιάςjobΣτην πρόσληψη επτά (7) ειδικευμένων γιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ επι θητεία προχωρά το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο».
Οι θέσεις κατά ειδικότητα και βαθμό είναι οι εξής

– Μια (1) θέση Επιμελητή Β’ Ακτινοδιαγνωστικής

– Μια (1) θέση Επιμελητή Β’ Νεφρολογίας

– Μια (1) θέση Επιμελητή Α’ Αναισθησιολογίας

– Μια (1) θέση Επιμελητή Α’ Νεφρολογίας

– Μια (1) θέση Επιμελητή Α’ Πνευμονολογίας

– Μια (1) θέση Επιμελητή Α’ Παιδιατρικής

– Μια (1) θέση Επιμελητή Β’ Μ-Γυναικολογίας

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, έως και την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010.

Στην πρόσληψη προσωπικού 44 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για οκτώ μήνες, για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, προχωρά η ΔΕΗ. Οι προσλήψεις αφορούν:

* 1 θέση Ηλεκτροτεχνίτη Αυτοματισμών και Οργάνων (ΔΕ)
* 2 θέσεις Μετακινητής Βαρών (ΜΑΝΟΥΒΡΑΔΟΡΟΙ) (ΔΕ) 8 μήνες
* 1 θέση Χειριστές Μηχανημάτων Εκτέλεσης Τεχνικών Έργων (ΠΡΟΩΘΗΤΗΡΩΝ) (ΔΕ) 8 μήνες
* 23 θέσεις Μηχανοτεχνίτες (ΔΕ) 8 μήνες
* 6 θέσεις Τεχνικοί Ορυχείων (ΔΕ) 8 μήνες
* 2 θέσεις Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών/Υποσταθμών (ΔΕ) 8 μήνες
* 2 θέσεις Μηχανοτεχνίτες Εργαλειομηχανών(Τορναδόροι) (ΔΕ) 8 μήνες
* 2 θέσεις Μηχανοτεχνίτες Εργαλειομηχανών (Εφαρμοστές) (ΔΕ) 8 μήνες
* 1 θέση Τεχνίτες Συγκολλητές(ΔΕ) 8 μήνες
* 3 θέσεις Οδηγών (ΔΕ) 8 μήνες
* 1 θέση Χειριστές Μηχανημάτων Εκτέλεσης Τεχνικών Έργων (ΔΕ) 8 μήνες

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ιδιαιτέρως ότι οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες για τις οποίες προσλαμβάνονται.
Λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν όσοι επιθυμούν να επιλεγούν για μια από τις παραπάνω θέσεις καθώς και τα κριτήρια επιλογής των προσλαμβανομένων αναφέρονται στην Ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στη ΔΕΗ Α.Ε./ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ και στο χώρο ανακοινώσεων της Νομαρχίας Κοζάνης και στους Δήμους Κοινότητες του Νομού Κοζάνης.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Διοικητήριο του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 14km Εθν. Οδού ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, (αρμόδιοι υπάλληλοι ΣΤΑΜΟΥ ΒΑΪΑ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ τηλ.24610-55583 & 55579) εντός προθεσμίας δεκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε (2) τοπικές εφημερίδες (1 Πτολεμαϊδα – 1 Κοζάνη) ή της ανάρτησής της στον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των Δημοτικών καταστημάτων, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (παρ. 10 άρθρο 21 Ν.2190/1994).
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν απευθείας τις αιτήσεις τους στο Διοικητήριο του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ από 17/11/2010 έως και 26/11/2010 κατά τις ώρες 08:00΄έως 14:00΄.

ΕΡΑ Κοζάνης


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.