Τη βίασαν και τη δολοφόνησαν στον μήνα του μέλιτος!



F23D8654B7E5C19E6E360FC4B6553FEAΟύτε στον χειρότερο του εφιάλτη δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο 30χρονος εκατομμυριούχος Shrien Dewani ότι ο μήνας του μέλιτος με την αγαπημένη του θα κατέληγε σε τραγωδία.
Και όμως, η μοίρα έπαιξε σκληρό παιχνίδι για το ερωτευμένο νιόπαντρο ζευγάρι από την Βρετανία, τον Shrien Dewani και την 28χρονη Anni Dewani.
Το ζευγάρι απολάμβανε το μήνα του μέλιτος στο Cape Town στην Αφρική. Το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από μια ρομαντική βόλτα, επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί και πήραν το δρόμο της επιστροφής προς το ξενοδοχείο όπου διέμεναν.
Λίγη ώρα αργότερα το ζευγάρι θα ζούσε τον απόλυτο τρόμο.
Δύο ένοπλοι άντρες σταμάτησαν το ταξί που είχαν πάρει, έβγαλαν έξω τον ταξιτζή και πήραν το ζευγάρι μαζί τους.
Ύστερα από μια ώρα περίπου στον δρόμο, οι άντρες πέταξαν έξω και τον Shrien και έφυγαν μόνο με τη νεαρή γυναίκα του. Ο 30χρονος κατάφερε με τη βοήθεια ενός περαστικού να πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα.
Δυστυχώς η όμορφη Anni δεν ήταν τυχερή. Οι άντρες την δολοφόνησαν εν ψυχρώ και οι αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο του βιασμού.
Τρεις ημέρες μετά τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή του για πάντα, ο 30χρονος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας μιλά στην Daily mail για την περιπέτεια που έζησε στο Cape Town.
«Μου είπαν ότι δεν θα της κάνουν κακό»
Παρακάλεσε τους άντρες να μην τον χωρίσουν από την γυναίκα του, αλλά εκείνοι έβαλαν ένα όπλο στο κεφάλι του και τον έσπρωξαν έξω από το όχημα.
«Μου υποσχέθηκαν ότι δεν θα της έκαναν κακό», είπε ο Shrien.
Δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα του βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο εγκαταλελειμμένο ταξί. Οι δράστες την είχαν πυροβολήσει τρεις φορές και όπως όλα δείχνουν την βίασαν επίσης.
Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο 30χρονος περιγράφει τις ειδυλλιακές στιγμές που έζησε με τη γυναίκα του το Σάββατο, πριν την τραγωδία.
«Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Περπατήσαμε στην παραλία και δειπνήσαμε κοντά στην θάλασσα», είπε κ. Dewani ο οποίος νιώθει τώρα τύψεις για τον θάνατο της γυναίκας του, νιώθει άχρηστος -όπως ο ίδιος λέει- που δεν κατάφερε να την βοηθήσει, που ανήμπορος την είδε να κατευθύνεται προς τον θάνατο.
«Δεν ξέρω αν πιστεύετε στη μοίρα αλλά μέχρι εκείνη τη μέρα, δεν είχαμε μιλήσει καθόλου με τους δικούς μας. Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, η Anni επέμενε να τηλεφωνήσουμε σε όλους. Πήραμε τους γονείς μας, τα αδέρφια μας, τους παππούδες μας και τους είπαμε πόσο όμορφα περνάμε», είπε φανερά συγκινημένος ο άτυχος άντρας.

πρώτο θέμα


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.