Ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές άπορων οικογενειώνpdsΜέχρι και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010 θα μπορούν να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας, της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης οι ενδιαφερόμενοι μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας προσφέρει δωρεάν στήριξη των μαθητών στα μαθήματα: Αρχαία, Νέα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αγγλική Γλώσσα και Ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Το Πρόγραμμα Ενισχυτικής διδασκαλίας απευθύνεται σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων έχουν ως 6.000 € ατομικό και έως 12.000 € οικογενειακό εισόδημα και μπορεί να ανήκουν στις ειδικές κοινωνικές ομάδες των ανέργων, των μονογονεϊκών οικογενειών και των μεταναστών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να επικοινωνούν με το Γραφείο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στην οδό Αμύντα 4, και στο τηλέφωνο 24610-49799 ή στο e-mail: infokoz@arsis.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΕΡΑ Κοζάνης


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.