Τι δουλειές έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι?



A1F0F1B00B5EDF8A20BCBB704F9FEA5DHugh Jackman
Πριν γίνει ο Γουλβεριν, ο ηθοποιός έκανε τον ταμεία σε παντοπωλείο. Τον απολύσαν όμως 6 εβδομάδες μετά γιατί το αφεντικό του του είπε ότι μιλούσε πολύ στους πελάτες!

Jennifer Aniston
Καθάριζε τουαλέτες το Τζενάκι πριν γίνει γνωστή και λέει ότι είναι εξπέρ σε αυτό το επάγγελμα, βέβαια της αρέσει και η τωρινή της δουλειά αλλά τα λεφτά δεν την νοιάζουνε, πάντα ήταν ευτυχισμένη είτε έβγαζε είτε όχι χρήματα.

Megan Fox
Η σέξι Μέγκαν δούλευε σε ένα καφέ που έφτιαχνε φρέσκους χυμούς. Μια χαρά ακούγεται αυτό αλλά υπάρχει και μια λεπτομέρεια..η Μέγκαν έπρεπε να ντύνεται μπανάνα..είχε επιλογή μήλο ή μπανάνα και διάλεγε είπε την μπανάνα γιατί φαινόταν λιγότερο χοντρή με την στολή! Κοκέτα από τότε.

Quentin Tarantino
Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης θεωρεί ότι η καλύτερη δουλειά είναι ο ταξιθέτης σε σινεμά. Και αυτή ήταν η πρώτη του δουλειά, αλλά το σινεμά έδειχνε…ροζ ταινίες. Ο ίδιος λέει ότι τις βαριότανε…Ας τον πιστέψουμε.

Russell Crowe
Ο 46χρονος θερμόαιμος ηθοποιός δούλευε σε νυχτερινό κλάμπ από τα 16, και για αυτόν αυτή η δουλειά ήταν παράδεισος γιατί έτσι «κέρδιζε» ραντεβουδάκια με ωραία κορίτσια.

Danny DeVito
Ο κωμικός που όλοι αγαπάμε είχε ίσως την πιο περίεργη δουλειά που έχουμε ακούσει. Δούλευε σε κομμωτήριο για…νεκρούς, βοηθώντας την αδερφή του!

Brad Pitt
Ο κούκλος Brad, πριν τον ανακαλύψει το Χόλιγουντ ντυνόταν…κοτόπουλο και διαφήμιζε εστιατόριο που πουλούσε τηγανητά κοτόπουλα. Και ως κοτόπουλο όμως είχε τα σουξέ του…

Denzel Washington
Ο Ντένζελ ξεκίνησε ως κουρέας και είπε ότι για αυτόν αυτή η δουλειά ήταν το καλύτερο εργαστήρι υποκριτικής, γιατί κατά την γνώμη του οι μεγαλύτεροι ψεύτες είναι στα κουρεία

protothema.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.