«Αγόρασα 9 σπίτια και μένω στο ενοίκιο!»



8D1E86D7CC7DE5B6BA90F78C3B8EFF8CΆκρως αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Χρύσα Ρώπα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Η χαμηλών τόνων ηθοποιός άφησε κάγκελο τους δύο παρουσιαστές όταν τους είπε ότι με τον πρώην σύζυγό της φτιάξανε μαζί 9 σπίτια αλλά τώρα εκείνη ζει στο ενοίκιο μαζί με τον 17χρονο γιο τους.
«Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά, έφτιαξα 9 σπίτια με το σύζυγό μου, Θανάση Λάλα και τώρα μένω στο ενοίκιο με το γιο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ρώπα.
Όπως εξήγησε η ηθοποιός ο Λάλας αγόραζε τα σπίτια και εκείνη έβαζε όλα της τα λεφτά. Ήταν δικά του, λέει και για αυτό δεν απαίτησε κάτι. Η κ. Ρώπα προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις λέγοντας: «Δεν άντεχα το μοτίβο από εδώ η σύζυγό ς μου και από εκεί η αγαπημένη μου γι’ αυτό και έφυγε. Πήγε να ζήσει με την αγαπημένη του και τα σπίτια του».
Η γλυκιά ηθοποιός μίλησε και για τον γιο της λέγοντας πώς ποτέ δεν πίστευε ότι θα γίνει μάνα και η μητρότητα είναι η μεγαλύτερη ευλογία για εκείνη.
Κλείνοντας την μίνι συνέντευξή της είπε πως δεν το βάζει κάτω γιατί είναι πρωταθλήτρια και θα δουλέψει για να αγοράσει και άλλο σπίτι.

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.