Παροχή συστημάτων ΟΤΕ ALERT στον Δ. Κοζάνης



1204611518otealertΣε συνέχεια των δράσεων και των πρωτοβουλιών της διαδημοτικής εταιρείας  CitiesΝet, ο Δήμος Κοζάνης που αποτελεί ιδρυτικό μέλος της, θα παραλάβει έπειτα από συμφωνία με τον ΟΤΕ 10 συσκευές τηλεβοήθειας ΟΤΕAlert.
Η εν λόγω  υπηρεσία τηλεβοήθειας παρέχει με ιδιαίτερη φροντίδα σε όσους έχουν ανάγκη, προστασία καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και εξασφαλίζει τη λήψη βοήθειας με την απλή πίεση ενός πλήκτρου της συσκευής, χωρίς την ανάγκη απομνημόνευσης και κλήσης τηλεφωνικών αριθμών.
Η βοήθεια προσφέρεται μέσα από ζωντανή συνομιλία με τους έμπειρους χειριστές του κέντρου, που απαντούν στην κλήση και ενεργούν τάχιστα για τον συντονισμό των προδιαγεγραμμένων ενεργειών και την προσφορά βοήθειας.
Στην εκδήλωση παραλαβής των συστημάτων από τον Δήμο Κοζάνης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 04 Νοεμβρίου 2010, στις 12.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο (γραφείο Δημάρχου), θα παραβρίσκεται ο Διευθυντής του ΟΤΕ Κοζάνης Αλέξανδρος Τυριτίδης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της CitiesNet A.E Δημήτρης Μανωλόπουλος.
Οι 10 συσκευές που θα παραληφθούν, θα προσφερθούν από το δήμο σε ηλικιωμένους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»,  ζουν μόνοι τους και χρειάζονται ανά πάσα στιγμή βοήθεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.