«Πράσινος» περίπατος στην Κοζάνη



717133Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός στην Κοζάνη. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 5-0 της τοπικής ομάδας και πέρασε πανηγυρικά στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο 6’ ο Σισέ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γκοβού στο 42’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0.
Ο Σαριέγκι στο 70’ και ο Χριστοδουλόπουλος στο 73’ και το 78’ με πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.
Ο Παναθηναϊκός, που πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να επιβάλει από την αρχή το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να μετατρέψει το παιχνίδι σε μια καλή προπόνηση.
Στο 6’ ο Σισέ με δυνατό σουτ ξεκλείδωσε την άμυνα της Κοζάνης, ενώ ο Γκοβού στο 42’ μετά από λάθος του Μπούρο «σφράγισε» την πρόκριση του «τριφυλλιού».
Στο δεύτερο μέρος ο Γιόσου Σαριέγκι βγήκε στην «πλάτη» της άμυνας από την κάθετη πάσα του Χριστοδουλόπουλου και σημείωσε το 3-0, ενώ στη συνέχεια… ο δημιουργός του τρίτου γκολ πήρε ρόλο εκτελεστή και διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στο 73’ από την αδράνεια του Μπούρα επιχείρησε το δυνατό σουτ και σκόραρε, ενώ στο 78’ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο νεαρός Μαυρίας. Να σημειωθεί πως ο Νίκος Νιόπλιας πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Κοζάνης, Αγάπιο Γαβριηλίδη.

Κίτρινες κάρτες: Κυριακίδης
Κοζάνη (Βασίλης Παπαδόπουλος): Βούρας, Τραυλός, Σαββούδης, Κάλφας, Μικριτσιάν, Ζήφκας (64΄ Μπάκανος), Πελέκας (80΄ Πάλλας), Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Γκόβας (72΄ Κωνσταντάρας), Μαρκόπουλος.
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Πλεσί, Μαρίνος, Δημούτσος, Γκοβού (46΄ Πετρόπουλος), Λουίς Γκαρσία (73΄ Μαυρίας), Σισέ (61΄ Χριστοδουλόπουλος).

717131

πηγή: zougla.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.