Άδικη ήττα για Εορδαϊκό – Δεν τα κατάφερε και η Κοζάνη στον Τύρναβο



a2ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 1-0
ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Είναι κάποια παιχνίδια που αν και είσαι πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο σου στο τέλος δεν παίρνεις τίποτα. Κάτι τέτοιο έγινε την περασμένη Κυριακή στην Ζάκυνθο εκεί όπου ο Εορδαϊκός ήταν πολύ καλύτερος των γηπεδούχων (ειδικά στο πρώτο μέρος), αλλά τελικά δεν πήρε ούτε την ισοπαλία αφού στο 83ο το τείχος του φάουλ πρόδωσε το Λοντίγκιν στο φάουλ του Μαρίνου και έτσι έγινε το 1-0 για την Ζάκυνθο.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι με κορυφαίο τον Μουδούρογλου έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο, έχασαν ευκαιρίες είχαν δοκάρι αλλά γκολ δεν πέτυχαν.

Στην επανάληψη και όσο περνούσε ο χρόνος οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με το 0-0 αλλά στο 83ο η τύχη έκλεισε το μάτι στη Ζάκυνθο

Φάσεις- γκολ

32ο Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, δύσκολα σε κόρνερ ο Καλαϊτζίδης

33ο Σέντρα Κουρούπη από δεξιά, έπιασε την κεφαλιά ο Μουδούρογλου και πάλι δύσκολα σε κόρνερ ο Καλαϊτζίδης.

34ο Εκτέλεση κόρνερ του Τομάρα, κεφαλιά του Μουδούρογλου και η μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

37ο Ο Λιβέρης έβγαλε μόνο του τον Θανόπουλο ο οποίος προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Από το 30′ έως το 35′ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και είχαν 3 ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μουδούρογλου στο 34ο αλλά από κει και πέρα το παιχνίδι κινήθηκε και πάλι στη μετριότητα.

45ο Πάσα του Λιβέρη στον Κόντη, αυτός έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

74′ Εκτέλεση φάουλ του Λιβέρη, κεφαλιά Σμάρντουχ, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Λόντιγκιν.

83′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μαρίνο, η μπάλα χτύπησε στο τείχος άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Εορδαϊκού για να γίνει το 1-0

84′ Τετ α τετ Μαρίνου και Λόντιγκιν, έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο τελευταίος στο σουτ που επιχειρήθηκε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΤΡΑΧΑΝΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΗΣ (ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΧΑΙΑΣ)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κωστάκης 31′, Δεληζήσης 40′, Στανάϊτις 51′, Τσουμάγκας 65′, Κουρούπης 70′, Μαρίνος 77′,

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Καλαϊτζίδης, Λιβέρης, Κωστάκης(46ο Στανάϊτις), Μαρίνος, Στρατομήτρος, Θανόπουλος, Αποστολόπουλος, Σόμπτσακ(80ο Βυθούλκας), Κόντη(68οΧατζηαντωνίου), Σμάρντουχ, Τσουμάγκας

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Λόντιγκιν, Ριζούλης, Χιντζίδης(75ο Πασιαλής), Καραμπατζάκης, Τζιανάκας, Δεληζήσης, Τομαράς (85ο Άνα), Κουτσουρές(46ο Κάλφας), Προβίδας, Κουρούπης, Μουδουρόγλου

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΚΟΖΑΝΗ 2-1

Την ήττα με 2-1 γνώρισε την περασμένη Κυριακή στο Τύρναβο από την τοπική ομάδα.  Οι παίκτες του Τυρνάβου μπήκαν παθιασμένα στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και πίεσαν από την αρχή τον αντίπαλο ψάχνοντας το γκολ. Έτσι αφού σε προσπάθεια του Θ. Μάγγου στο 12ο ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε σε κόρνερ και αφού στο 24ο χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν οι αμυντικοί της Κοζάνης έδιωξαν το πλασέ του Μουρατίδη ένα μέτρο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, στο 28ο μετά από φάση διαρκείας ο Κουβελάς με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 37ο ο πρώτος επόπτης υπέδειξε οφσάιντ-που δεν ήταν- τον Καρντούμ που έφευγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες της κερκίδας.
Στον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε το β’ ημίχρονο. Στο 47ο η κεφαλιά του Θ. Μάγγου από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε σύριζα άουτ όπως και η κεφαλιά του Κουβελά στο 59ο μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια. Από τα μέσα του β’ ημιχρόνου η Κοζάνη άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς χωρίς όμως να μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Στο 79ο μετά από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα της Κοζάνης ο Γρηγορίου από το ύψος του πέναλτι και με πλάτη προς την εστία κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και να γράψει το 2-0.

Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής Σωσώνης σφύριξε πέναλτι υπέρ της Κοζάνη σε μια φάση που οι γηπεδούχοι υποστήριξαν πως ήταν ακούσιο. Συγκεκριμένα σε μια ψιλή μπαλιά ο Σιάτρας μόνος του στη γωνία της μεγάλης περιοχής πήρε την κεφαλιά αλλά όχι γεμάτα, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα κάτω και βρήκε το χέρι του που ήταν δίπλα στο σώμα του κι όχι προτεταμένο. Παρά τις διαμαρτυρίες το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Μαρκόπουλο που μείωσε σε 2-1.
Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Τύρναβο στο 85ο όταν τα σουτ των Κράββαρη και Κ. Σκούπρα αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στη συνέχεια η Κοζάνη προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία και γενικά σ’ όλο το παιχνίδι μόνο δύο σουτ του Βασίλιεβιτς στο α’ ημίχρονο που πέρασαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ανησύχησαν κάπως τον Καραναστάση.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Γεωργατζιάς για διαμαρτυρία και Σιάτρας στη φάση του πέναλτυ.
Τύρναβος 2005. Καραναστάσης, Β. Σκούπρας, Αθανασούλης, Γεωργατζιάς, Σιάτρας, Γρηγορίου, Καρντούμ (60ο Κ. Σκούορας), Θ. Μάγγος, Κ. Μάγγος, Κουβελάς (85ο Κλάζογλου), Μουρατίδης (77οΚράββαρης).

ΚΟΖΑΝΗ (Β. Παπαδόπουλος): Βούρας, Κωνσταντάρας, Τραυλός, Μικριτσάν, Κάλφας, Ζίφκας (52ο΄ Πελέκας), Βασίλιεβιτς (76ο Σαββούδης), Κυριακίδης, Μαρκόπουλος, Κίκιτς (52ο Μπάκανος), Παπαδόπουλος.

πηγή: eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.