Απαιτούν την επέκταση του σχεδίου πόλης Πτολεμαΐδας

1ptolemaida1Την επέκταση του σχεδίου πόλης της Πτολεμαΐδας προς τα νότια και ανατολικά επιχειρούν να διευθετήσουν 1600 οικοπεδούχοι, οι οποίοι συγκρότησαν επιτροπή Αγώνα για να αναδείξουν το θέμα.
Οι οικοπεδούχοι, αφού κάνουν λόγο για μία εκκρεμότητα επί τρεις δεκαετίες, θεωρούν ως υπεύθυνη την πολιτεία που δεν χρηματοδότησε τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα να μην έχουν τίτλους κυριότητας των οικοπέδων τους ώστε να οικοδομηθούν και να αναβαθμιστούν οι περιοχές όπου βρίσκονται. Η συντονιστική επιτροπή αγώνα διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο Εργατικό κέντρο Πτολεμαΐδας. Στη συγκέντρωση θα κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, καθώς και οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και δήμαρχοι, ώστε να εξευρεθεί το απαιτούμενο ποσό για την αποπληρωμή του μηχανικού, που ανέλαβε την επέκταση του σχεδίου πόλης, να εγκριθεί η πράξη εφαρμογής, να εγγραφούν τα οικόπεδα στο κτηματολόγιο και στο υποθηκοφυλακείο, καθώς και να παραληφθούν οι τίτλοι κυριότητας από τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους για την εκμετάλλευση των οικοπέδων.

πηγή: ΕΡΑ Κοζάνης

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.