Η τρισδιάστατη ψηφιακή επανάσταση στην Κοζάνη!



digital-3d-cinemaΟ κινηματογράφος ΟΛΥΜΠΙΟΝ υποδέχεται τη νέα ψηφιακή εποχή στο χώρο του σινεμά παρουσιάζοντας στο κοινό το πιο σύγχρονο σύστημα ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ (3D) ΠΡΟΒΟΛΗΣ!!! Μετά από τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, η Κοζάνη γίνεται η τρίτη πόλη στη Βόρεια Ελλάδα και η μοναδική στη Δυτική Μακεδονία που αποκτά τέτοιο σύστημα.
Η ΑΙΘΟΥΣΑ 1 του κιν/φου ΟΛΥΜΠΙΟΝ εξοπλίστηκε με την πιο σύγχρονη μηχανή κινηματογράφου NEC3200DLP που αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε ως τώρα σινεμά. Το σύστημα αυτό εξασφαλίζει κορυφαίο ψηφιακό ήχο DOLBY DIGITAL ΕΧ και κορυφαία ποιότητα εικόνας με εξαιρετική προβολή και εκπληκτική φωτεινότητα. Τα πρωτοποριακά και άνετα γυαλιά της DOLBY δίνουν στο θεατή του 3D Digital Cinema την πιο “ζωντανή” απεικόνιση της ταινίας χωρίς απώλειες, ενώ είναι ελαφρά και σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση του θεατή. Οι προβολές ξεκινάνε από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου με την 3D Digital προβολή της μεγάλης επιτυχίας STEP UP 3D.
Ζήστε τη τρισδιάστατη μαγεία στο κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ Κοζάνης!

πηγή: ai-vres.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.