Ένταση μεταξύ συνδικαλιστών στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ

1E168C5712C9AB1DBC3690BCA5856BB5Μέσα σε κλίμα έντονων αντεγκλήσεων και αντιπαραθέσεων μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων, με φραστικές επιθέσεις κατά των εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και της ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος, ξεκίνησε την Παρασκευή το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Κατά την ομιλία της, η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, παρείχε διαβεβαιώσεις για διατήρηση του 51% των μετοχών της ΔΕΗ από το Δημόσιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το ζήτημα αυτό αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση.
Η κα. Μπιρμπίλη ανέφερε ακόμη ότι η πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης, καθώς και ό,τι η επιχείρηση θα συνεχίσει να είναι στρατηγικής σημασίας για τη χώρα.
«Σήμερα καλούμαστε να λύσουμε προβλήματα, που συσσωρεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε ιδιαίτερα στενά χρονικά περιθώρια» σχολίασε η κα. Μπιρμπίλη, ενώ, αναφορικά με το διαχωρισμό των δικτύων μεταφοράς και διανομής, που προβλέπει η οδηγία 72/2009, με προθεσμία προσαρμογής έως το Μάρτιο του 2011, η υπουργός είπε ότι εξετάζονται οι εναλλακτικές επιλογές που προβλέπονται στην οδηγία.

πηγή: protothema.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.