«Νίκη ψυχολογίας»



22283Στο γεγονός ότι η νίκη επί της Λετονίας θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα, στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι το μόνο που έλειπε ήταν η τύχη της… εποχής Ρεχάγκελ.
«Είναι μια νίκη που μας δίνει ψυχολογία. Παίξαμε καλά και με βάση την απόδοση θεωρώ ότι το σκορ ήταν μικρό. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ αλλά μας έλειψε η τύχη που είχαμε την προ-Σάντος εποχή», τόνισε ο σκόρερ της Εθνικής μας στο παιχνίδι με τη Λετονία και συνέχισε σχετικά με το γκολ που σημείωσε: «Είχαμε μια καλή συνεργασία με τον Κώστα. Ήταν καλή πάσα και το έβαλα. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».
Όσον αφορά στην φάση του πέναλτι που δεν του δόθηκε, επεσήμανε: «Ήταν καθαρό πέναλτι και αυτό που με στεναχώρησε είναι η κάρτα που δέχθηκα και δεν θα μπορέσω να παίξω με το Ισραήλ».
Παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους: «Δεν μπορώ να κρίνω τον κόσμο. Ο κόσμος θα κρίνει εμάς. Ελπίζω με το Ισραήλ να είναι περισσότεροι».
«Πεισμώσαμε περισσότερο»
Στην ατυχία της Εθνικής στάθηκε και ο Σωτήρης Νίνης, μιλώντας στο “MEGA”.
«Ήταν καθαρή ατυχία ότι δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο. Το γεγονός, όμως, αυτό δεν μας απογοήτευσε. Αντιθέτως, πεισμώσαμε ακόμα περισσότερο και τελικά δικαιωθήκαμε», τόνισε ο μέσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε αναφερόμενος στον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έκανε την παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του:
«Πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι είναι απ’ τους καλύτερους του πρωταθλήματός μας».

πηγή: theplayer.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.