Σοκ στη Μύκονο από το άγριο φονικό!



322FD7F6410D8C3540BCE00720A9F67BΆγρια δολοφονημένος στο σπίτι του στη Μύκονο, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Δημήτρης Ζουγανέλης. Ο 67χρονος, ήταν αδερφός του Μάκη Ζουγανέλη, ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ Remezzo.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του, μπρούμυτα, βουτηγμένος σε λίμνη αίματος και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Ήταν λίγα λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα, όταν η καθαρίστρια που επισκεπτόταν μια φορά την εβδομάδα τον 67χρονο μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο, ήρθε αντιμέτωπη με τη φρίκη. Ο Δημήτρης Ζουγανέλης, κείτονταν νεκρός…
«Πνιγμένος» σε λίμνη αίματος και σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η γυναίκα με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείό διαπίστωσαν πως το έγκλημα είχε διαπραχθεί στο μπαλκόνι της οικίας στην περιοχή Γλυφάδι όπου διέμενε κατά τους χειμερινούς μήνες το θύμα και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες, έσυραν το άψυχο κορμί του 67χρονου στο υπνοδωμάτιο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του άνδρα προσδιορίζεται τις μεσημεριανές ώρες.
Οι έρευνες συνεχίζονται….

πηγή: protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.