Πα-τέρας βίαζε την κόρη του και τρεις φίλες της



111sokkkΑπίστευτο. Πα – τέρας επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του και σαν να μην έφτανε αυτό βίαζε και τρεις φίλες της. Μία 41χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι βίαζε την κόρη τους και τρεις φίλες της. Η κοπέλα είναι πλέον 18 χρονών αλλά μια μέρα δεν άντεξε άλλο και πήγε στη μητέρα της ισχυριζόμενη πως ο πα – τέρας βίαζε επί 7 ολόκληρα χρόνια τόσο την ίδια όσο και τις τρεις φίλες της.
Η μητέρα σοκαρίστικε και απευθύνθηκε αμέσως στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Αμέσως τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα. Ο ίδιος επιμένει ότι ουδέποτε βίασε τα 4 κορίτσια. Παραδέχεται όμως ότι τις περισσότερες φορές που τα ανήλικα τότε κοριτσάκια ήταν στο σπίτι, πήγαινε στην τηλεόραση έβλεπε ταινίες πορνό και έλεγε μια καλή κουβέντα για τα κάλλη τους.
Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται πλέον στα χέρια της Εισαγγελίας Ηρακλείου. Η 41χρονη υποστήριξςε πως ο άντρας της είχε απειλήσει και εκείνη αλλά και την κόρη τους να μη μιλήσουν. Πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απειλής και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.