Διακοπές στην Ελλάδα η Lady Gaga



ladyΗ σταρ της ποπ μουσικής Lady Gaga, βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα. Η εκκεντρική τραγουδίστρια κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ελούντα, ντυμένη απλά και έχει ζητήσει να μην ενοχληθεί από φωτογράφους και θαυμαστές.
Στους ποπ ρυθμούς της Lady Gaga χορεύει από το μεσημέρι της Δευτέρας η Κρήτη, μετά την άφιξη του 24χρονου ειδώλου της διεθνούς μουσικής σκηνής λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του νομού Ηρακλείου. Η εκκεντρική σταρ βρίσκεται στη χώρα, προκειμένου να περάσει τις ολιγοήμερες διακοπές της στην μαγευτική Ελούντα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προκειμένου να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η ίδια συνοδεύεται από… το φίλο της και μία στρατιά σωματοφύλακες, ώστε να την προστατεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών της από τους περίεργους και ενοχλητικούς paparazzi, ενώ προσγειώθηκε in cognito με το ιδιωτικό της τζετ στο Ηράκλειο. Το ντύσιμό της ήταν ιδιαίτερα απλό, ένα τζην, ένα T- Shirt και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, μακριά από τα στυλιστικά πρότυπα που την έχουμε συνηθίσει.
Η Lady Gaga επιβιβάστηκε λίγο μετά την προσγείωσή της σε θωρακισμένη λιμουζίνα, ενώ εκτός από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου και του ξενοδοχείου που γνώριζαν για την επίσκεψή της στην Ελλάδα, κανένας άλλος δεν ήταν ενήμερος για την παρουσία της στο νησί.
Η ίδια έχει ζητήσει να μη γίνει γνωστή η επίσκεψή της, καθώς θέλει να περάσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν επιστρέψει στη βάση της για να πέσει και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά. Η επιθυμία που εξέφρασε στους υπευθύνους τόσο του αεροδρομίου, όσο και του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο κατέλυσε ήταν να σεβαστούν την ανάγκη της για ξεγνοιασιά και απομόνωση, ενώ παρακάλεσε η αναχώρησή της να είναι το ίδιο αθόρυβη, όσο και η άφιξή της στο νησί.

πηγή: news247.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.