Ικανοποιημένος ο Α. Σαμαράς από την περιοδεία του στη Δ. Μακεδονίαsamaras_episkepsi_florina_xeirapsies_425xΙκανοποιημένος από την διήμερη περιοδεία του στους τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την στήριξη της ΝΔ και σημερινό Νομάρχη Κοζάνης, Γιώργο Δακή.
Η ικανοποίηση του, όπως είπε, έχει να κάνει με το γεγονός ότι του δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθεί την περιοχή, να συνομιλήσει με τον κόσμο και να ενημερωθεί για τα προβλήματα του. Ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι τα στελέχη της ΝΔ αντιλαμβάνονται την κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες λόγω της οικονομικής κρίσης και δεν θέλουν να τους θυμίζουν τις εποχές που η “ξύλινη γλώσσα“ ήταν καθημερινότητα. Δεν μιλάνε με στρογγυλεμένη γλώσσα, μιλάνε με “γωνίες“ και λένε την αλήθεια στο λαό επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς έπλεξε το εγκώμιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη και των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο.
Συναντήθηκε, επίσης, με κατοίκους του Δήμου Βελβενδού Κοζάνης οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να μην ψηφίσουν στις εκλογές του Νοεμβρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνένωση του Δήμου τους. Ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι συμφωνεί με την άποψη ότι δεν πρέπει να γίνονται δια της βίας οι συνενώσεις και για αυτό στη Βουλή είχε καταγγείλει το ΠΑΣΟΚ για “υψηλού τύπου κομματική κοπτοραπτική “ όταν συζητούσαν τον Καλλικράτη.

πηγή: αγγελιοφόρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.