Προσφορά – μαμούθ για Πικέ από City!



BARCAΑστρονομική προσφορά που υπερβαίνει τα 100.000.000 ευρώ  είναι έτοιμη να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στη Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει για πέντε χρόνια τον Ζεράρ Πικέ.
Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Sunday People”, ο 23άχρονος Καταλανός σέντερ μπακ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ρομπέρτο Μαντσίνι για την άμυνα των “πολιτών”, με τον πρώην συμπαίκτη του, Γιάγια Τουρέ, να έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν στους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου.
Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω μέσο, η πρόταση της ομάδας του Μάντσεστερ στη Μπαρτσελόνα θα ανέρχεται στα 50.000.000 λίρες και για τον παίκτη έχει προβλεφθεί πενταετές συμβόλαιο με τις απολαβές του για κάθε χρονιά να ανέρχονται στα 8.000.000 λίρες, γεγονός που εκτοξεύει την τιμή της μεταγραφής στα 90.000.000 λίρες (ή αν προτιμάτε 103.200.000 ευρώ)!
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι παρά τις αγγλικές “σειρήνες” μόνο εύκολο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί να φύγει ο παίκτης από το “Καμπ Νόου”.
Αφενός γιατί μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ισπανίας μέχρι το 2015 και αφετέρου διότι ο ίδιος διέψευσε με σημερινές του δηλώσεις ότι επιστρέφει στο “Νησί”.
“Άκουσα και εγώ τις φήμες αλλά το μυαλό μου είναι στη Μπαρτσελόνα, και δεν είναι μόνο τα χρήματα που παίζουν ρόλο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.