Δέκα… «Ιντιάνα Τζόουνς» στην Πιερία



97421B1F3B58B2594D6DAF827306EDEBΔέκα σύγχρονοι… «Ιντιάνα Τζόουνς» αναζητούν έναν αμύθητο θησαυρό στην περιοχή του Πλαταμώνα της Πιερίας, εν γνώσει των αρμόδιων αρχών που τους έχουν δώσει την σχετική άδεια να ξεκινήσουν εργασίες εκσκαφής σε συγκεκριμένο σημείο. Οι χρυσοθήρες αναζητούν βαρέλια γεμάτα με χρυσό, που φέρονται ότι έχουν θαφτεί την περίοδο της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.

Η ομάδα αποτελείται από δέκα άτομα, όλοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν λεπτομερείς πληροφορίες για τον θησαυρό και το σημείο όπου είναι κρυμμένος, από έναν ηλικιωμένο γνωστό τους. Ως νομοταγείς πολίτες, ακολούθησαν τη νόμιμη οδό ζητώντας άδειες από όλες τις συναρμόδιες κρατικές και κοινοτικές υπηρεσίες, η οποία τους δόθηκε μια και οι πληροφορίες που είχαν κρίθηκαν σοβαρές.

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί μέσα σε ένα πολυβολείο που βρίσκεται δίπλα από τις παλιές σιδηροδρομικές γραμμές στον Πλαταμώνα και διεξάγεται κάτω από στενή παρακολούθηση εκπροσώπων οκτώ κρατικών υπηρεσιών! Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι χρυσοθήρες δεν έχουν βρει κάτι πολύτιμο, αλλά οι πρώτες αποτυχίες δεν τους πτοούν και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι τις έρευνες.

πηγή: protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.