«Μόνο νίκη με Άρη»



vieriniaΤο σύνθημα νίκης στο αυριανό ντέρμπι με τον Άρη έδωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να νικήσει το ματς. Τι είπε για την αντίδραση των οπαδών της ομάδας αλλά και την παρουσία τους στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πορτογάλου άσου στην εφημερίδα «SportDay».

Τι θα μπορούσες να απαντήσεις σε όσους σας κατηγορούν ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχετε μεγαλύτερο πάθος και μεγαλύτερη διάθεση;

«Όχι, δεν είναι έτσι. Είμαι σίγουρος ότι το πάθος που έχουν οι παίκτες στην Ευρώπη είναι το ίδιο όπως στην Ελλάδα...
Η διαφορά που εγώ βλέπω είναι ότι οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη δεν γνωρίζουν τόσο καλά τι ομάδα είμαστε εμείς.

Στην Ελλάδα, αντιθέτως, όλες οι ομάδες θέλουν να μας νικήσουν και δίνουν πάντα το κάτι παραπάνω, γιατί θεωρούν ότι εάν το πετύχουν, θα έχουν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι και θέμα τύχης, αφού στην Ελλάδα έχουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά όχι και την ίδια αποτελεσματικότητα».

Όσον αφορά τον ευρωπαϊκό όμιλο, θεωρείς ότι οι δύο νίκες στην Τούμπα με Βιγιαρεάλ και Μπριζ θα είναι αρκετές για την πρόκριση;

«Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχει πολύς καιρός μέχρι τότε. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Άρη και μετά θα ασχοληθούμε με τους επόμενους αγώνες στην Ευρώπη. Όταν θα έρθει η ώρα, θα δούμε και τα επόμενα παιχνίδια μας στο Europa League».

Οι πιο πολλοί θεωρούμε ότι δεν είσαι σε τόσο καλή κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, παίζεις συνέχεια. Εσύ σε ποιο επίπεδο απόδοσης θεωρείς ότι βρίσκεσαι;

«Αν θυμάστε, και πέρυσι είχα απουσιάσει μόνο από ένα παιχνίδι. Θέλω να πω ότι όταν δεν ξεκινάς καλά τη σεζόν κι αυτό έχει σχέση και με την προετοιμασία, τότε σε μία περίοδο συνεχών αγώνων είναι λογικό να μην υπάρχει η ίδια σταθερότητα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ κουρασμένος και σίγουρα όταν δεν βάζω γκολ ή δεν είμαι καλός στην επίθεση, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, είτε παίζοντας καλύτερα στην άμυνα είτε με αντεπιθέσεις».

Θεωρείς ότι βοήθησε το γεγονός πως δύο φορές στην προπόνηση βρέθηκαν φίλοι του ΠΑΟΚ;

«Πάντα η παρουσία των φιλάθλων βοηθά. Περισσότερο όταν έρχονται στο γήπεδο, όπως έγινε στο παιχνίδι με την Ντιναμό. Από εκεί και πέρα, γνωρίζουμε πόσο αγαπούν την ομάδα και πόσο θέλουν να κερδίζουμε.

Ξέρουμε ότι ανησυχούν όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις. Νομίζω, όμως, ότι έπειτα από αυτή τη νίκη και με μία ακόμα την Κυριακή η μοναδική τους αντίδραση από εδώ και πέρα θα είναι μέσα στο γήπεδο».

Πώς περιμένεις τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή;

«Είναι ένα ντέρμπι το οποίο δίνουμε στην έδρα μας και θα έχουμε μαζί τον κόσμο για να πάρουμε τη νίκη, το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα δηλαδή».

http://www.gazzetta.gr/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.