PES 2011: Κυκλοφόρησε για να κάνει τη διαφορά!



sockerΜόλις κυκλοφόρησε στα καταστήματα το απόλυτο ποδοσφαιρικό simulation Pro Evolution Soccer 2011 για PlayStation 3, Χbox 360 και PC. Οι υπόλοιπες κονσόλες θα…  ακολουθήσουν στα μέσα Οκτωβρίου. H σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2011 την αναζωογονεί με την πιο προηγμένη εξέλιξη με προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations και την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής. Με κεντρικό ρόλο την απόλυτη ελευθερία παιχνιδιού, το PES 2011 εισάγει καινοτομίες σε όλους τους τομείς. Οι κυριότερες είναι:

·Πλήρης έλεγχος: Ενισχυμένη ντρίπλα 360-μοιρών η οποία προσφέρει ένα πρωτοφανές επίπεδο ελέγχου στην κάθε πάσα, σουτ, πλάγιο, βαθιά μπαλιά και προωθημένες μπαλιές.

·Stamina Gauge: Η κούραση και το συνεχές τρέξιμο επηρεάζουν τη δυνατότητα του παίκτη να είναι εύστοχος σε σουτ και πάσες.

·Νέα Τεχνητή Νοημοσύνη στην Άμυνα: Οι αμυντικοί παίχτες τώρα κρατάνε τις θέσεις τους σωστά, δεν κυνηγάνε όλοι μαζί την κάθε μπαλιά που εισέρχεται στην περιοχή έτσι ώστε από μόνοι τους να αποφεύγουν τα αμυντικά λάθη.

Animation και Physics παικτών: πάνω από 1000 νέα animations, από σπρωξίματα μέχρι πανυγηρισμούς, η κίνηση όλων των παικτών είναι ρευστή και φυσιολογική.

Ταχύτητα παιχνιδιού: Ανάλογα με τις τακτικές επιλογές του παίκτη, το παιχνίδι μπορεί πλέον να ζωντανέψει με την αξιοποίηση γρήγορων αλλαγών και αντεπιθέσεων, ενώ παράλληλα μπορούν οι παίκτες να επιβάλλουν το ρυθμό τους κτίζοντας σιγά σιγά το παιχνίδι τους και αξιοποιώντας μεθοδικά και αργά το διαθέσιμο χώρο τους.

Αισθητική: Η καλύτερη ομοιότητα με ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό ματς επιτεύχθηκε με πάνω από 100 ώρες motion capturing των μεγάλων παικτών έτσι ώστε οι κινήσεις τους αλλά ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου τους να είναι ρεαλιστικές.

Τακτική και Στρατηγική: Τεράστιος αριθμός επιλογών και ρυθμίσεων σου επιτρέπει να παίξεις το στυλ ακριβώς που επιθυμείς σε ένα πανεύκολο στο χειρισμό interface.

Ρυθμίσεις Προσποίησης: εκατοντάδες νέες προσποιήσεις και ντρίμπλες περασμένες στις σκανδάλες είναι πλέον εύκολο να χρησιμοποιηθούν με λίγη προπόνηση.

Master League Online: Το πολυαγαπημένο μας Master League επιτέλους σε Online multiplayer, με παίχτες να παίζουν μεταξύ τους και παλεύουν για την κορυφή, ο καθένας με τη δικιά του ομάδα στημένη από την αρχή!

Έμφαση στο χειρισμό της άμυνας: δεκάδες νέα τρικ και τακτικές αποκλειστικά για την άμυνα, κάνουν την έφοδο ενός παίκτη από τη σέντρα στο γκολ αδύνατη.

Ελληνική μετάδοση αγώνα: Από τους εκπληκτικούς Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη. Και πολλά άλλα που καλό είναι να τα ανακαλύψετε μόνοι σας στο νέο PES 2011. Στο ελληνικό Pro Evolution Soccer 2011 θα βρείτε και δωρεάν κουπόνι συμμετοχής στο PES League 2011, το Πανελλήνιο Pepsi Max Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε 8 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και θα μοιράσει πλούσια δώρα και ταξίδι στην Ευρώπη για τους τελικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες www.pes-league.gr

Πηγή: cosmo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.