Πούλησε τα παιχνίδια του για να φτιάξει τον τάφο του πατέρα του1media_httpstaticmadat_wFoGf_jpg_scaled500Ένα μικρό αγόρι από το Κίγκνστον του Οντάριο, πούλησε τα παιχνίδια του, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για…  να φτιάξει μια μαρμάρινη πλάκα στο μνήμα του πατέρα του, που πέθανε πέρσι ξαφνικά από ανεύρυσμα.

Η οικογένεια του Μπλέικ δεν είχε την οικονομική άνεση να φτιάξει τον τάφο, τον οποίο στόλισαν με μερικά παιχνίδια του αγοριού. Ο μικρός όμως αποφάσισε να συγκεντρώσει τα χρήματα πουλώντας τα αυτοκινητάκια και τα επιτραπέζια που είχε. Μετέτρεψε την αυλή του σπιτιού του σε αγορά και πολλοί ήταν εκείνοι που έδειξαν τη συμπαράστασή τους, στο μαθητή του δημοτικού. Ο Μπλέικ πούλησε όλα τα παιχνίδια του, εκτός από εκείνα που του είχε δωρίσει ο πατέρας του και τα οποία φύλαξε ως πολύτιμα ενθύμια.

Η ενέργεια του Μπλέικ παρακίνησε πολλούς ανθρώπους και έτσι έφθασαν χρήματα από το Αφγανιστάν μέχρι τις ΗΠΑ, που μπήκαν σε ειδικό λογαριασμό για τις μελλοντικές σπουδές του.

πηγή: irenepan.posterous.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.