X-Factor ΙΙΙ. Πότε θα δούμε το πρώτο live;



b310aba7b7153b7a653927d459ddd510Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ξεκινάει στον AΝΤ1 ο τρίτος κύκλος του «X- Factor». Ωστόσο, τέσσερις εβδομάδες πριν από το πρώτο live –την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου- οι τηλεθεατές, όπως κάθε σεζόν, θα πάρουν μία γεύση από τις οντισιόν. Κάθε Παρασκευή και Τετάρτη στις 21.00, ο AΝΤ1 θα προβάλλει όλα όσα συνέβαιναν τον καιρό που οι τέσσερις κριτές (Νίκος Μουρατίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Θεοφάνους και Γιώργος Λεβέντης) αναζητούσαν ταλέντα. Περισσότεροι από 15 χιλιάδες φιλόδοξοι τραγουδιστές από την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια της Αμερικής διεκδίκησαν μια θέση στο μουσικό διαγωνισμό.

Οι ογδόντα υποψήφιοι που επιλέχθηκαν (20 από κάθε κατηγορία) θα λάβουν μέρος στο «X-Factor Boot Camp». Αμέσως μετά, μόνο οχτώ υποψήφιοι από κάθε κατηγορία θα «προκριθούν» στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια, οι κριτές θα ενημερωθούν για την ομάδα που θα μανατζάρουν και θα επιλέξουν από τους οκτώ μόνο τους τέσσερις υποψήφιους. Πρόκειται για το «judges house». Αφού επιλεγούν οι τελικοί υποψήφιοι, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τα live με παρουσιαστή και φέτος τον Σάκη Ρουβά. Τον παλμό από τα backstage θα μεταδίδουν ο Γιώργος Λιανός και η Μαίρη Συνατσάκη.

πηγή: yupi.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.