«Πέρασα το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής μου»menegaki3009Σπάζοντας την παράδοση που την ήθε­λε να φοράει πάντα μπλε χρώμα στην πρεμιέρα της, η Ελένη Μενεγάκη  με κο­ραλλί μίντι φόρεμα και χτενισμένη απλά διά χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση υποδέχθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας μέσα από τον Alpha τους τηλεθεατές του Καφέ με την Ελένη, που συμπληρώνει έξι χρόνια.

«Ξέρω ότι σας λείψαμε, αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Μας δί­νετε γέλιο, σας δίνουμε αγκαλιά» είπε η 41χρο­νη παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής, προσθέτοντας: «Δεν έχουμε κάνει συγκλονιστι­κές αλλαγές, δεν είμαστε υπέρ των αλλαγών, ωστόσο, εγώ και κάποιοι άλλοι είμαστε εδώ σταθεροί». Στη συνέχεια, η Ελένη υποδέχθηκε τη Ζέτα Μακρυπούλια ζητώντας της να μιλήσει για τα προσωπικά της, αφού, όπως είπε, «εγώ δεν πρέπει να μιλάω γι’ αυτά». Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της, ο Alpha ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια μέχρι και τον Ιούλιο του 2013, διευκρινίζοντας ότι αφορά την παρου­σίαση του Καφέ με την Ελένη γι’ άλλες τρεις σεζόν.

πηγή: οκ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.