Μετράνε αντίστροφα στην ΑΕΛ για το νέο γήπεδο



 

aelgipedo4Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΛ για την παράδοση του νέου γηπέδου  στις 21 Νοεμβρίου. Οι εργασίες συνεχίζονται και το νέο “σπίτι” των “βυσσινί” έχει αποκτήσει σε μεγάλο βαθμό την τελική του μορφή. Όλοι στη Λάρισα έχουν αρχίσει και μετράνε αντίστροφα, με «σημείο μηδέν» την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ και την είσοδο των «βυσσινί» σε αυτό. Οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς με έναν και μόνο στόχο, το όλο έργο να παραδοθεί ως και την 21η Νοεμβρίου, που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία. «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο γήπεδο της ομάδας μας και – όπως καταδεικνύει και το συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό – το νέο στολίδι της ΑΕΛ έχει αποκτήσει σε μεγάλο βαθμό την τελική του μορφή, την ώρα που προχωρά ταχύτητα η διαμόρφωση των εσωτερικών αλλά και η κατασκευή του αγωνιστικού χώρου…

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του χλοοτάπητα, αφού στη συγκεκριμένη φάση ολοκληρώνεται η τοποθέτηση της υπόβασης. Την ίδια ώρα, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του στεγάστρου στην ανατολική πτέρυγα, ενώ στη βόρεια και τη νότια οι αντίστοιχες εργασίες βρίσκονται στο στάδιο τοποθέτησης της επικάλυψης (στο τμήμα που καλύπτεται με πολυκαρβονικό). Στη δυτική βρίσκεται σε εξέλιξη η τοποθέτηση του τελευταίου τμήματος της επιστέγασης. Ταυτόχρονα, στο κυρίως κτίριο (δυτική πτέρυγα) ολοκληρώνεται η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων με τις τελευταίες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, ξεκίνησε η κατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων, ενώ σε πολύ προχωρημένη φάση βρίσκονται και οι εργασίες διαμόρφωσης των σουιτών», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, που δίνει πλέον «βάσεις» στο όνειρο.

 

πηγή: contra.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.