Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης και πρόσκληση συμμετοχής προς τοπικές επιχειρήσεις στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»



ellados_gefseis

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Που αφορά τοπικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών

Οι παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών, της Δυτικής Μακεδονίας, μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας προβάλλοντας τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τη γαστρονομία καθώς και τα αγροτικά-τοπικά προϊόντα. Ο μικρός όμως κύκλος πελατών σε συνδυασμό με την απόσταση από μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας, περιορίζουν την διάθεση των προϊόντων αυτών παρά την ποιοτική τους αξία.

Με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων, η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης, θα λάβει μέρος στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» (http://www.elladosgefsi.gr/) η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2018.

Η εν λόγω έκθεση προβάλλει παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων-ποτών δημιουργώντας νέες ευκαιρίες προώθησης των τοπικών προϊόντων, αλλά και πραγματοποιώντας πωλήσεις λιανικής. Στο περίπτερο μπορούν να φιλοξενηθούν από κοινού τοπικές επιχειρήσεις του κλάδου. Για τη συμμετοχή δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση των επιχειρήσεων. Σημειώνουμε ότι είναι απαραιτητη η φυσική σας παρουσία,

Καλούμε τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ή επιθυμούν τη συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση να παραβρεθούν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κοζάνης, την Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 18.00

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2461355103, ή στο e-mail doled@kozanh.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.