Το Δημαρχείο Εορδαίας επισκέφθηκαν μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω»



99ujutreajretaaHARTEATS

Στα πλαίσια του πανελληνίου προγράμματος εθελοντισμού «Νοιάζομαι και Δρώ» οι μαθητές της Α΄τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαϊδας συνοδευόμενοι από τις Δασκάλες τους Αφροδίτη Τσακουρίδου και Ευγενία Χατζηαθανασίου , επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 29-3-2018 το Δημαρχείο Εορδαίας στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για ένα βιώσιμο περιβάλλον .

Τους λιλιπούτειους μαθητές υποδέχθηκαν στο Γραφείο του Δήμαρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Αριστερίδης και Κωνσταντίνος Σερσέμης , οι οποίοι στη συνέχεια ξενάγησαν τα πρωτάκια στους χώρους του Δημοτικού Καταστήματος.

Συμμετέχοντας οι μαθητές στο εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα , που κινητοποιεί τα παιδιά να δράσουν για όσα τα νοιάζουν γύρω τους , υιοθέτησαν το παρκάκι απέναντι από το Σχολείο τους το οποίο φροντίζουν ζητώντας και τη συνδρομή του Δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.