Συνελήφθη Κοζανίτης στο λιμάνι της Ρόδου με μισό κιλό κάνναβης κρυμμένο στο αμάξι του



536735678356846578647986474w56rerqergq

Ποινικές διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών με την μορφή της κατοχής και μεταφοράς, άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, εις βάρος 41χρονου ημεδαπού, με καταγωγή από την Κοζάνη, που συνελήφθη προχθές το πρωί στον λιμένα της Ρόδου, αμέσως μετά την άφιξή του με το «SUPERFAST XII», γιατί μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή του μισό κιλό περίπου κάνναβης.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα της Ακαντιάς Ρόδου μετά τον κατάπλου του πλοίου, εντοπίστηκε στην κατοχή του 41χρονου ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο μπροστινό μέρος και πλησίον της μηχανής του οχήματος, μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 427 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από περαιτέρω έλεγχο που ακολούθησε στις αποσκευές του, βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας.

Στην απολογία του δήλωσε ότι την εν λόγω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την προμηθεύτηκε από έναν Ρομά στην πλατεία Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη, έναντι 250€ και προοριζόταν αποκλειστικά για προσωπική του χρήση

Σε ό,τι αφορά την ζυγαριά υποστήριξε ότι την χρειάζεται για την εργασία του.

Θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας. Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται η δικηγόρος κ. Κατερίνα Βολονάκη.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.