Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας στην Κερασιά Κοζάνης



DSC0661656465465465416415

Γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του σχολείου της τ.κ. Κερασιάς. Την συνέλευση συγκάλεσε ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος όπου συμμετείχαν οι φορείς της κοινότητας, ο Α.Μ.Σ “Ελιμειακός” ,ο Α.Α.Σ. το”κιρασί” ,η εκκλησιαστική επιτροπή , κάτοικοι και δημότες του χωριού.

Προτού αρχίζει η συνέλευση έγινε κοπή πίτας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας . κ.Τότσκα Αντώνιο όπου ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία επισημαίνοντας ότι θα βρίσκετε πάντα δίπλα στα δημότη του χωριού για την καλύτερη καθημερινότητα και ποιότητα ζωής.

Έγινε απολογισμός έργων -παρεμβάσεων από το πρόεδρο της κοινότητας και παρουσιάστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του 2018 όπου και έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Από τον πρόεδρο του Α.Α.Σ κ. Καρακούλα Πασχάλη συζητήθηκε το θέμα με τους δασικούς χάρτες που ταλαιπωρεί το χωριό και τέλος από τον πρόεδρο του Α.Μ.Σ κ. Καρακούλα Δημήτριο παρουσιαστήκαν οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για το τρέχων έτος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.