Συμμετοχή της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού ««Nostos Expo-Forum 2017»



vetyjetyjeytukyrukyuruyi

Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έλαβε μέρος στην δεύτερη έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού ««Nostos Expo-Forum 2017» που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2017.

Η έκθεση που διοργανώθηκε για δεύτερη χρόνια από τον Δήμο Ναυπακτίας και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Aγροτικής Ανάπτυξης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ήταν σημαντικά ενισχυμένη αφού συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 150 έκθετες ενώ Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν και η συμμετοχή hosted buyers που εξειδικεύονται στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού και εκπροσωπούν μεγάλες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας.

Συγκεκριμένα, 38 hosted buyers από 40 Πρακτορεία και συνολικά 15 χώρες (Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Ρωσία, Ισραήλ), βρισκόταν στους χώρους της έκθεσης. Επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στο τομέα του τουρισμού και ειδικότερα του εναλλακτικού τουρισμού είχαν την δυνατότητα, σε προγραμματισμένες b2b συναντήσεις, να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι επιχειρηματίες είναι έντονο το ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων πρακτόρων για την περιοχή μας και ευελπιστούν ότι σύντομα οι συναντήσεις θα έχουν αποτέλεσμα.

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Forum με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις και την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών σε ότι αφορά την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ άλλων επισκεφτήκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου ο  Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.